Aankoopservice

Aankoopservice

En dan zie je hét ideale huis of appartement, een droomhuis, te koop staan. En na de bezichtiging weet je het zeker ….. hier zie je jezelf wonen. 

Maar ja… hoe nu verder?

Is de woning bouwkundig goed? Of zijn er gebreken ? In de huidige woningmarkt ben je niet de enige kijker.
Waarschijnlijk moet ik snel beslissen…. Wat moet ik bieden ? 

Deze vragen stel je niet aan de makelaar van de verkopers. Deze makelaar behartigt de belangen van de verkoper. 

Het gaat om een van de grootste financiële investeringen in een mensenleven. Daarom is het verstandig een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Iemand die op professionele wijze jouw belangen behartigt en voor jou de kastanjes uit het vuur haalt in de onderhandelingen met de makelaar van de tegenpartij.

Wanneer je ons inschakelt als aankopend makelaar, behartigen wij jou belang en bespaar je veel geld en gedoe. Als geen ander kennen wij de woningmarkt. Door deze kennis zijn wij in staat om scherp te onderhandelen en het onderste uit de kan te halen voor jou. 

Kortom, met een aankoopmakelaar van Jeanette Visscher Makelaars betaal je niet te veel voor het huis. Ook koop je geen ‘kat in de zak’ voor wat betreft bouwkundige gebreken, erfdienstbaarheden of (bodem)vervuiling. Zo nodig laten we gespecialiseerd onderzoek uitvoeren, zoals een bouwtechnische keuring, bodemonderzoek of een zwamkeuring.

Meer weten over onze Aankoopservice? 

Maak een afspraak met Jeanette Vischer Makelaars via deze link.

CONTACTKomt u er niet uit?

Op zoek naar een woning of wilt u uw woning verkopen, maar komt u daar niet uit? Wij kunnen u daar ongetwijfeld bij helpen. Maak via het formulier een afspraak of laat u informeren via een telefoongesprek, wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

    Bezoek ons kantoor

    Openingstijden:
    Maandag - Vrijdag
    08:45-17:15

    Volg ons