Wat doen wij?

Wat doen wij?Huis kopen of verkopen

Een huis kopen is een erg spannend proces. Als u eenmaal uw droomhuis gevonden hebt, wilt u het liefst alles zo snel mogelijk regelen. Hierbij komen natuurlijk veel vragen naar boven. Wij bieden antwoord op al deze vragen.

Onafhankelijk advies
Wij bieden onafhankelijk advies om voor u de meest rendabele hypotheek te vinden. Dit maakt ons advies anders dan een hypotheekadvies bij een bank. Wij bekijken namelijk niet alleen het aanbod van uw bank, maar ook die van andere Nederlandse banken en hypotheekverstrekkers.
Wij zijn ervaren en beschikken over alle vereiste certificaten. Hierdoor bent u verzekerd van een kwalitatief hypotheekadvies.

01Oriëntatie

Het eerste gesprek is een vrijblijvend kennismakingsgesprek op onze kosten. Tijdens dit gesprek geeft u aan wat uw plannen zijn en maken wij een inschatting van de mogelijkheden. Wij vertellen u vervolgens wat u van Jeanette Visscher Hypotheken en Verzekeringen mag verwachten en wat dat gaat kosten. Vervolgens besluit u of wij voor u aan het werk gaan.

02Inventarisatie en analyse

Geeft u akkoord? Dan gaan we voor u aan de slag. We maken een inventarisatie en analyse van uw gehele financiële situatie en stellen uw persoonlijke financiële profiel samen met daarin uw wensen en toekomstplannen. Daarbij brengen we ook in kaart welke risico’s u loopt indien u bijvoorbeeld werkloos wordt of arbeidsongeschikt raakt en hoe uw situatie wordt na pensionering of na overlijden van uw partner.

03Advies

Op basis van de inventarisatie en analyse maken we een advies. In dit advies wordt ook verwerkt welke producten wij adviseren af te sluiten. Voor het productadvies zullen wij veel tarieven en voorwaarden van diverse aanbieders vergelijken. Het adviesrapport bespreken met u.

04Bemiddeling

Als helemaal duidelijk is wat u nodig heeft, kan de bemiddeling beginnen. Wij vragen de hypotheek, eventuele verzekeringen en taxatie aan, zorgen voor het nodige papierwerk en begeleiden u naar het uiteindelijke afsluiten van de hypotheek. Daarbij houden we ook de deadlines van bijvoorbeeld voorbehoud van financiering, het stellen van bankgarantie en dergelijke voor u in de gaten houden. Kortom: Wij zorgen ervoor dat u geen zorgen heeft!

05Na het afsluiten

Ook na het afsluiten blijven we voor u klaar staan. Heeft u vragen of is uw situatie veranderd? Neem dan contact met ons op.

CONTACTAfspraak inplannen

Op zoek naar een woning of wilt u uw woning verkopen, maar komt u daar niet uit? Wij kunnen u daar ongetwijfeld bij helpen. Maak via het formulier een afspraak of laat u informeren via een telefoongesprek, wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

    Bezoek ons kantoor

    Openingstijden:
    Maandag - Vrijdag
    08:45-17:15

    Volg ons