Stille verkoop

Stille verkoop

Ook voor stille verkoop bent u bij Jeanette Visscher Makelaars aan het juiste adres.

Stille verkoop wil zeggen dat u de woning niet aanbiedt aan het grote publiek, maar alleen aan een actieve geïnteresseerde doelgroep. Er worden alleen advertenties en uitingen geplaatst op de plekken waar u dat wilt.

Als we verkopers vragen waarom ze hun woning in de stille verkoop willen dan zijn daar meerdere redenen voor. De verkoper wil soms liever geen bord in de tuin. De woning komt niet op Funda te staan of mensen hebben gewoon nog niet zoveel haast om de woning te verkopen. Voor woningzoekers zijn deze woningen moeilijk te vinden.

De ‘stille verkoop’ opdrachtgevers willen graag hun woning verkopen. Ze willen alleen niet dat hun woning openbaar wordt aangeboden maar alleen kenbaar wordt gemaakt aan actieve woningzoekers. Via de NVM makelaar wordt de woning dan uitsluitend aangeboden aan actieve zoekers, die bij de makelaar staan ingeschreven in het systeem. Een selectieve groep serieuze belangstellenden!

Meer weten over Stille verkoop ? 

Maak een afspraak met Jeanette Visscher Makelaars via deze link.

CONTACTKomt u er niet uit?

Op zoek naar een woning of wilt u uw woning verkopen, maar komt u daar niet uit? Wij kunnen u daar ongetwijfeld bij helpen. Maak via het formulier een afspraak of laat u informeren via een telefoongesprek, wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

    Bezoek ons kantoor

    Openingstijden:
    Maandag - Vrijdag
    08:45-17:15

    Volg ons