Verbouwen

MogelijkhedenVerbouwen

Is uw huis bijna goed? Maar nog net niet helemaal? Te weinig mis om te gaan verhuizen? Dan is verbouwen wellicht een optie. Daar komt veel bij kijken, zoals bijvoorbeeld de financiering van uw verbouwing.
Graag zetten we de verschillende mogelijkheden voor u op een rijtje:

01
Hypotheek

U kunt uw verbouwing financieren door uw hypotheek aan te passen. Er zal altijd gekeken worden of uw inkomen en de waarde van de woning toereikend zijn. Bij het verhogen van uw hypotheek krijgt u te maken met extra bijkomende kosten, zoals taxatie, notaris- en advieskosten. Laat eens uitrekenen of die extra kosten opwegen tegen de voordelen die een hypotheekverhoging met zich meebrengt t.o.v. andere financieringsvormen.
Afhankelijk van hoe de huidige hypotheek loopt kan het soms ook interessant zijn om niet alleen te verhogen maar ook de bestaande hypotheek te laten wijzigen. Ook het oversluiten brengt extra kosten met zich mee. Overleg met ons of het oversluiten van uw hypotheek in uw geval verstandig is.

02
Krediet

Het is ook mogelijk om geld te lenen voor een verbouwing met een doorlopend krediet of persoonlijke lening. De extra bijkomende kosten zijn dan een stuk lager, maar de rente weer wat hoger. Laat door ons uitrekenen wat in uw geval het meest aan te raden is.

CONTACTAfspraak inplannen

Op zoek naar een woning of wilt u uw woning verkopen, maar komt u daar niet uit? Wij kunnen u daar ongetwijfeld bij helpen. Maak via het formulier een afspraak of laat u informeren via een telefoongesprek, wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

    Bezoek ons kantoor

    Openingstijden:
    Maandag - Vrijdag
    08:45-17:15

    Volg ons