Bouwkundige keuring

Bouwkundige keuring

En dan ziet u hét ideale huis of appartement, een droomhuis, te koop staan. En na de bezichtiging weet u het zeker ….. hier ziet u zichzelf wonen. 

Maar ja… hoe nu verder?

Is de woning bouwkundig goed? Of zijn er gebreken ? In de huidige woningmarkt ben je niet de enige kijker. Waarschijnlijk moet ik snel beslissen….
Wat moet ik bieden ? 

Een huis kopen is een van de grootste financiële investeringen die je waarschijnlijk in je leven gaat doen. Daarom is het goed om voor u de handtekening onder een koopovereenkomst zet, de woning bouwkundig te laten onderzoeken.

Wanneer u een bouwkundige keuring door ons kantoor laat uitvoeren, bespaart u uzelf gedoe voor wat betreft eventuele bouwkundige gebreken. Als het raadzaam is laten we gespecialiseerd onderzoek uitvoeren, zoals een bodemonderzoek, een zwamkeuring of een onderzoek naar de fundering van de woning. 

Meer weten over de bouwkundige keuring of een bouwkundige keuring aanvragen? 

Maak een afspraak met Jeanette Visscher Makelaars via deze link.

CONTACTKomt u er niet uit?

Op zoek naar een woning of wilt u uw woning verkopen, maar komt u daar niet uit? Wij kunnen u daar ongetwijfeld bij helpen. Maak via het formulier een afspraak of laat u informeren via een telefoongesprek, wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

    Bezoek ons kantoor

    Openingstijden:
    Maandag - Vrijdag
    08:45-17:15

    Volg ons