Online bieden

Online bieden

Wanneer je je woning wilt verkopen, wil je natuurlijk een zo hoog mogelijke opbrengst. Dit zou je kunnen bereiken door de woning met behulp van NVM Online bieden op de markt te zetten. 

NVM Online Bieden is een online tool dat het biedproces transparant maakt. Als geïnteresseerde kan je precies zien wat een ander geboden heeft. 

Jij als verkoper, kunt NVM Online Bieden gebruiken omdat je via een transparant biedproces de maximale opbrengst voor je woning willen realiseren. De verkopend makelaar activeert de tool als onderdeel van het verkoopproces. In plaats van een één-op-één onderhandeling met een geïnteresseerde, of in plaats van een gesloten inschrijving, komen prijs en de voorwaarden transparant tot stand. 

Iedere geïnteresseerde kan meedoen aan het proces en daarbij zijn voorwaarden voor onder andere financiering, bouwkundige keuring en transportdatum (indien van toepassing) doorgeven.

Meer weten over NVM Online Bieden ? 

Maak een afspraak met Jeanette Vischer Makelaars via deze link.

CONTACTKomt u er niet uit?

Op zoek naar een woning of wilt u uw woning verkopen, maar komt u daar niet uit? Wij kunnen u daar ongetwijfeld bij helpen. Maak via het formulier een afspraak of laat u informeren via een telefoongesprek, wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

    Bezoek ons kantoor

    Openingstijden:
    Maandag - Vrijdag
    08:45-17:15

    Volg ons